5 tipp az energiaszinted növeléséhez

Test, BLOG

Az elmúlt 2 évben megtanultuk, hogy mennyire fontos az egészségünk, fontos a jó immunrendszer, a prevenció, és még sorolhatnánk azokat a dolgokat, amelyek ahhoz kellenek, hogy kicsattanó formában legyünk. De mi az, amit most a jelenben, ebben a pillanatban tudunk tenni annak érdekében, hogy az energiaszintünk is nőjön.

Ehhez hoztam néhány tippet.

EXTRA TIPPEK AZ ENERGIÁD NÖVELÉSÉHEZ 

  • EGY HÉTEN EGYSZER legyen egy napod, ami csak a pihenésről és a kikapcsolódásról szól. Ha akarod, aludj egész nap, olvass, menj termálfürdőbe, masszázsra, főzz valami egyszerű, könnyű ételt. Minden a személyiségedtől függ. Az egyetlen szabály, hogy pihenj és töltődj ezen a napon.
  • VADÁSSZ A MINŐSÉGI ÉTELRE! Am ikor csak teheted, válaszd a minőségi élelmiszereket; organikus, háztáji, fenntartható, méltányos kereskedelemből származó termékeket. Ha ezeket választod, több energiát nyerhetsz, és a környezetedet is kíméled.

  • Facebook
  • Pinterest
  • LinkedIn

  • AZ ÉTKEZÉS LEGYEN SZERTARTÁS! Ülj le, gyújts meg néhány gyertyát, lélegezz. Két falat között tedd a villát a tányérra. Ha lassítasz és csodálatos élményként éled meg az étkezést, jobban működik majd az emésztésed és boldogabb is leszel. Elégedettséggel tölt el ez az érzés, a testsúlyod pedig magától egyensúlyba kerül.
  • REGGELI RITUÁLÉ. Ébredés után adj egy kis időt magadnak, lélegezz, meditálj, jógázz, táncolj, olvass híreket, reggelizz – meglásd, egyből jó hangulatban indul majd a nap! Semmi elvárás: csupán szánj időt arra, hogy olyan dolgokat csinálj, ami boldoggá tesz. Kezdj el kísérletezni néhány hasonló tevékenységgel!
  • BESZÉLGESS MAGADRÓL! Fontos, hogy legyen, aki támogat, legyen az egy Egészség coach, egy terapeuta, vagy egyszerűen egy barát. Ütemezz be legalább kéthetente egy-egy alkalmat, mikor beszélhetsz magadról és érzelmeidről egy elfogulatlan személlyel, valakivel, aki odafigyel rád.
Ha szeretnél még több tippet, tanácsot az egészséges életmóddal kapcsolatban, akkor jelentkezz a privát facebook csoportomba.

Jelentkezéshez kattints ide

Nem vagyok orvosi értelemben vett gyógyító és betegségeket sem diagnosztizálok. Viszont utat mutatok ahhoz, hogy olyan változásokat vigyél véghez, amelyek hosszú távon segítik az elégedett, boldog életedet.

LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA!

Kövess Instagramon és Facebookon is, ahol az egészséges életmóddal kapcsolatban osztok meg veled érdekes és interaktív tartalmakat. De, ha ennél is többet szeretnél, akkor lépj be a privát Facebook csoportomba. Várlak szeretettel.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Pin It on Pinterest

Share This