Kik keresnek meg? Kinek van szüksége egészségsherpára? 1.rész

Test, BLOG

Korábban már beszámoltam róla, hogy pontosan mivel is foglalkozom, itt olvashatsz róla bővebben!

Most nézzük meg, kik szoktak általában megkeresni és milyen konkrét problémákkal kereshetsz meg!

Negyvenes éveidben járó vállalkozó anyuka vagy, aki kudarcosnak,  sikertelennek éli meg magát mostanában mind a munkában, mind a magánéletben és már az egészséged is elkezdett romlani. Egyre fáradtabb és kimerültebb vagy, a munkateljesítményed is folyamatosan romlik, egyre gyakrabban előfordul a határidők be nem tartása, késések, nehezen köteleződsz el. Mindez együtt jár a motiváció elvesztésével, energiahiánnyal. A problémáid abban is megnyilvánulnak, hogy sokszor érzed azt, hogy a világ összefogott ellened, vagy szimplán nincs senki aki megértene. Nem érted mikor mentek így tönkre a dolgok, hisz régen olyan könnyedén nyújtottál csúcsteljesítményt, bármelyik fronton.

Ha ez a helyzet gyere és megvizsgáljuk az életed 12 fő területét és az egészre kiterjedő energia-analízist végzünk, amellyel feltárjuk, hogy mi az, ami jelenleg negatívan befolyásolja a teljesítményedet.

Személyreszabott, a saját időbeosztásodhoz tökéletesen illeszkedő energia-tervrajzot készítünk, hogy melyik területedet kezeljük, milyen sorrendben és milyen eszközökkel.

Ezek nemcsak hangzatos ígéretek, hanem konkrét lépések, amelyeket megteszünk együtt annak érdekében, hogy megszűnjön a problémád és elérd a vágyott eredményedet. 

Szeretnél megújulni? Szeretnéd végre tényleg elérni az egészség céljaidat? Ehhez nincs más teendőd, mint az alábbi naptárban foglalni egy ingyenes, 30 perces konzultációt, hogy átéld az élményét annak, milyen az, amikor valaki Rád fókuszál, a Te problémáiddal foglalkozik és együtt összeállítsuk a Te útitervedet.

Azután még mindig eldöntheted, hogy elindulsz-e az úton az Egészsgésherpával, de azt tudnod kell az utat Neked kell megtenni.

Ha szeretnél még több tippet, tanácsot az egészséges életmóddal kapcsolatban, akkor jelentkezz a privát facebook csoportomba.

Jelentkezéshez kattints ide

Nem vagyok orvosi értelemben vett gyógyító és betegségeket sem diagnosztizálok. Viszont utat mutatok ahhoz, hogy olyan változásokat vigyél véghez, amelyek hosszú távon segítik az elégedett, boldog életedet.

LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA!

Kövess Instagramon és Facebookon is, ahol az egészséges életmóddal kapcsolatban osztok meg veled érdekes és interaktív tartalmakat. De, ha ennél is többet szeretnél, akkor lépj be a privát Facebook csoportomba. Várlak szeretettel.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.