EGÉSZSÉG COACHING

konzultáción alapuló, személyre szabott tanácsadás a testi-lelki egészséghez vezető út megtalálása érdekében.

Minden ember egyedi. Másként gondolkodunk, másként élünk, és mások a preferenciáink, elvárásaink is. Azonban sokak életében jön el az a pont, amikor úgy érzik, fizikai és lelki egészségük érdekében változtatniuk kellene, csak épp nem tudják, mit és hogyan. Mások ugyan tudják, mit szeretnének, de félúton elakadnak, abbahagyják és nehezen indulnak el újra. Én segítek abban, hogy elindulj az utadon, és melletted maradok céljaid eléréséig, a megújulásig.

EGÉSZSÉGSHERPA

Mottóm: Egészségsherpa – partner a megújulásban

Feladatom, hogy segítsek neked csomagjaid cipelésében, de azt a bizonyos hegyet neked kell megmásznod. Célom akkor érem el, ha a feladat teljesítése után boldogan nézel körbe, és új irányt vesz életed.

KONZULTÁCIÓ

Érdekel, hogyan tudnál nagy nyomás alatt álló vezetőként vagy elfoglalt menedzserként ismét csúcsteljesítményt nyújtani, növelni az energiaszintedet az étkezéseid révén is és elkerülni az esetleges kiégést? 

Ha te is úgy érzed, hogy nincs időd, nincs energiád, bajod viszont van elég és ez a negatív spirál már az egészségedre is kihatással van, akkor eljött az idő, hogy foglalj hozzám egy ingyenes, 30 perces konzultációt itt: 

Egészséges étkezés konzultáció

REFERENCIÁK

„Aki valamilyen bélrendszeri problémával küzd az tudja, hogy milyen nehéz egy teljesen új étrend adaptálása a mindennapjainkba és mennyi rákészülést igényel a tudatos táplálkozás. Engem személy szerint két éve diagnosztizáltak Colitis Ulcerosával, azaz fekélyes vastagbélgyulladással, és azóta próbálom megtalálni a helyes étkezési formát. Edinát bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémával küzd, hiszen nem csak szakmai szemmel tekint a feladatra, hanem emellett szenvedéllyel is! Már az első konzultációnkon sikerült nagy lépést tenni afelé, hogy megtaláljuk a számomra megfelelő módszert, a receptjei pedig nagyban segítenek benne, hogy napról napra elő tudjak készülni az egyes étkezésekre a munkám mellett is! ”
Sz. Johanna 23 éves

„Semmilyen betegségem vagy “komoly bajom” nem volt, amiért Edinához fordultam, inkább életvitelbeli tanácsokra volt szükségem. Bár évek óta ismertük egymást, beszédtémáink közé bizonyos dolgok mégsem tartoztak bele. Edina lényéből fakadó természetes érzékenysége és segítő szándéka mégis megkönnyítette a kényesnek túnő témákról való beszélgetést, legyen az életmódbeli, emésztőrendszeri, vagy érzelmi nehézség. Igazi egészségsherpaként támogattt a helyzet felismerés folyamatában és a változtatás tervének kidolgozásában. Lenyűgöző összefüggéseket tárt fel a bevitt ételek, a szervezet hormonháztartásának működése, az életmód és az energikusság között, valamint tuti személyre szóló tippeket kaptam ételkészítési fortélyokból. A változtatás “terhét” természetesen én viszem, Edina pedig minden támogatást megad ehhez a folyamathoz és nyomonköveti a fejleményeket. Ilyen egészségsherpa mellett a változás nem is teher, sőt! Egy izgalmas és szórakoztató utazás. ”
V-M Mariann, 43 éves

Stílustanácsadóként fontosnak tartom, hogy a külsőm mellett az egészségem is rendben legyen. Edinát azért kerestem fel, mert szerettem volna harmóniába hozni az étkezésem. Állandóan fáradt voltam és fogyni sem tudtam a kisfiam születése óta. Azért választottam Edinát, mert amellett, hogy egyik barátnőm ajánlotta, sokoldalúan foglalkozik a táplálkozással és hozzá kötődően vizsgálja az életvitelem. Nekem pedig pont erre volt szükségem. Az eddigi 2 hónapos közös munka során rengeteg hasznos információt és receptet kaptam. Emellett készíttetünk étel intolerancia vizsgálatot, tehát figyelmet fordítunk a tápanyag hasznosításra és ezáltal a vitaminok felszívódására is. Edina segít a mit, hol, hogyan kérdésekben. A folyamatosan fényre kerülő eredményeket pedig segít értelmezni és hasznosítani. Van kihez fordulnom a kérdéseimmel, elakadásaimmal. Bár még van előttünk bőven tennivaló, de már most is érezhetően energikusabb vagyok és a fogyás is szép lassan beindulni látszik. SZ- F. Edina

Amikor először kezdtem el olvasgatni Edina oldalát kicsit félve (mint eddig mindig ) mentem rá a konzultáció kitöltésére. Ismerve magam úgy voltam vele ,hogy kitöltöm aztán úgyis meggondolom magam és nem küldöm be. Aztán előjöttek az érzések, hogy annyiszor de annyiszor próbálkoztam már sikertelenül, hogy végülis rányomtam a beküldés gombra. Életem egyik legjobb döntése volt. Már az első héten érezhető volt a változás, amit elértünk. Ezután pedig nem volt megállás. Napról napra kezdtem magam jobban érezni és egyre energikusabb lettem. A has puffadásom minimálisra csökkent azáltal, hogy elhagytam azokat az ételeket, amik ezt okozták nálam. Idő kell, míg teljesen kiürülnek a számomra rossz ételek a szervezetemből, de jó érzés, hogy tudom, jó úton haladok. Messze még az út vége és ugyan rengeteg információt, receptet és segítséget kaptam Edinától a 3 hónap alatt tudom, hogy ezután is bármikor, ha kérdésem van teljes nyugodtsággal fordulhatok hozzá a kérdéseimmel. Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, aki éppen azon gondolkodik ,hogy belevágjon. Egy percet se várjon tovább! Minden belefektetett időt megér.
Villert Bernadett(26),fodrász

Örökké hálás leszek magamnak ezért a döntésemért és Edinának a szakértelméért, mert az elmúlt közel 4 hónapban akkorát fordult velem a világ, hogy össze se lehet hasonlítani, hogy éreztem magam azon a bizonyos első felmérő konzultáción és hogy érzem magam most.

Az egyik legfantasztikusabb dolog Edina programjában az a holisztikus megközelítés. Beszélgettünk a családról, munkáról, lelki síkú és érzelmi alapú dolgokról, természetesen a diétám és egyéb életmódbeli részletek mellett. Ebből a sok kis mozaik darabból rakta össze Edina a kezdeti képet rólam és szabta személyre az egész programot nekem úgy, hogy rögtön az elejétől fogva célra vezetőek voltak a tanácsai és mutatkoztak az eredmények. F. Melinda 44 éves

PARTNEREK

Takács Bence

edző, koreográfus, korrektív tréner

Dr. Riesz Péter Ph.D., FEBU

egyetemi adjunktus urológus, andrológus, klinikai onkológus szakorvos

DrKaszab Csilla

Bőr- és nemigyógyász, kozmetológus szakorvos

BLOG

Hírlevél

Rólam írták…

Kapcsolat

Ha szeretnél kapcsolatba lépni velem, akkor kérlek töltsd ki ezt és 48 órán belül válaszolok.
Telefonszám: +36 30 207 7605

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).