Érzelmi evés mentesen

Érzelmi evés mentesen program Neked szól, ha nemcsak akkor eszel, amikor éhes vagy, vagyis nemcsak azért eszel, hogy az éhségedet csillapítsd.

Az érzelmi éhséged  nem múlik el azzal, hogy valamilyen ételt megeszel. Ilyenkor másra éhezel: stresszoldásra, biztonságra, jutalomra, csak hogy a legfontosabbakat említsem. Amikor eszel az segít abban, hogy kiszakadj a jelenből, egy kis nyugalmad legyen és ne kelljen a nehézségeken, felelősségen, kötelességeken és nyomasztó gondolatokon rágódni. De az is lehet Nálad már megszokássá vált, hogy délután 3 óra körül kinyitod a fiókod magadhoz veszel egy kis édességet, vagy alig várod, hogy az esti televíziózás közben valamit rágcsálj, esetleg egyetlen hétvége sem múlhat el úgy, hogy ne legyen „hasfalrepedésed” a túlevéseidtől.

Ha úgy érzed, hogy itt az ideje, hogy ezen változtass, mert egyre gyakrabban eszel és egyre többet, valamint ez elkezdett zavarni, sőt! időnként lelkiismeretfurdalásod is van miatta, akkor jelentkezz a programomra és megvizsgáljuk mi lehet a dolog mögött és hogyan tudsz rajta változtatni. Egészségsherpaként melletted leszek és segítek az utadon.

Ehhez nincs más dolgod, mit elküldeni a jelentkezésed itt:  JELENTKEZEM AZ ÉRZELMI EVÉS MENTESEN PROGRAMRA. A jelentkezésed után 48 órán belül felveszem  Veled a kapcsolatot. Az első 30 perces konzultáció ingyenes, hogy kiderítsük tudunk-e együtt dolgozni.

JELENTKEZEM AZ ÉRZELMI EVÉS MENTESEN PROGRAMRA

[quform id=”7″ name=”Érzelmi evés mentesen”]