EGÉSZSÉGSHERPA PROGRAM

Érdekel, hogyan tudnál nagy nyomás alatt álló vezetőként vagy elfoglalt menedzserként ismét csúcsteljesítményt nyújtani, növelni az energiaszintedet az étkezéseid révén is és elkerülni az esetleges kiégést?

Időpontot foglalok

Úgy érzed nincs időd, nincs energiád, bajod viszont van elég és ez a negatív spirál már az egészségedre is kihatással van?

Az alábbi kérdések már egy ideje  foglalkoztatnak:

 • Jó lenne, ha megszűnne a krónikus fáradtságod és kimerültséged?
 • Szeretnél ismét jelentős sikereket elérni és megállíthatatlannak érezni magad?
 • Fontos számodra, hogy energiát adó ételekkel táplálkozz, de ez ne jelentsen plusz terhet?
 • Megszabadulnál attól az érzéstől, hogy mi lesz, ha még jobban leromlik az egészségi állapotod és elveszted a kontrollt az életed felett?
 • Gyakran küzdesz emésztési és anyagcsere problémákkal? Esetleg táplálkozási gondjaid vannak?
 • Tudni szeretnéd, hogy miért van az, hogy nemcsak akkor eszel, ha éhes vagy?
 • Szívesen feltöltődnél, de nem tudod mikor és hogyan?
 • Fontosak az emberi kapcsolatok az életedben és szeretnéd újjáépíteni őket?

Ha ezek közül a kérdések közül akár egy is foglalkoztat, akkor nézd meg a videót, mert nekünk dolgunk van egymással!

Igényeld az ingyenes konzultációt,
ahol átbeszéljük az elakadásaidat és egy személyreszabott tervrajzot kapsz tőlem, hogyan juthatsz fel ismét a csúcsra.

Kattints a gombra és éld át, hogy milyen egy egészségeddel kapcsolatos konzultáció szakértő kezek között!

A 30 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes

 1. A teljes 30 perc Rólad szól, a helyzetedet világÍtjuk át, megnézzük hol van az energiavákuumod.
 2. Nem akarok neked eladni semmit. (Hogy miért éri meg nekem ez a konzultáció, arról olvashatsz lentebb.)
 3. Ha a helyzeted alapján úgy látjuk, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor felkínálom ennek a lehetőségét. (De ne lepődj meg kérlek, ha ezt nem teszem meg.)
 4. A konzultáció jelentkezéséhez kötött, az időpontfoglalás utáni kérdések alapján döntöm el, hogy beszéljünk-e.

Válaszd ki az időpontot a naptárban, majd az időpont lefoglalása után válaszold meg a következő oldalon a kérdéseket!

Kérlek várd ki, míg az időpont lefoglalása után átirányít a rendszer a kérdések oldalára, ez pár másodpercet igénybe vehet. 

Ez a 30 perces konzultáció tényleg ingyenes? Miért?

Ameddig nem ismered megfelelően, hogy életed mely területein folyik el az energia, és nem tudod pontosan mi hátráltatja, hogy csúcsteljesítményt nyújts, addig nem látod tisztán, milyen irányba indulj el, mik a lehetőségeid, mely folyamatok segítik, hogy könnyedén a csúcson legyél ismét. Ez a konzultáció segít kideríteni, hogy hol vannak elakadásaid, mely területeken kell tudatosan változtatnod.

Ez a konzultáció segít Neked abban eligazodni, hogy pontosan mivel is foglalkozom, nekem pedig azért éri meg, mert látni fogom, hogy tudok-e Neked segíteni és akkor vágunk bele a közös munkába, ha garantált a siker. A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mind a ketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor presszió nélkül tudsz döntést hozni a folytatásról.

FONTOS! A konzultációra való bejutás nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni, vagy garantáltan felkínálom a közös munka lehetőségét. Kérlek ne vedd zokon, ha nem tudlak elvállalni ügyfélként akkor sem, ha együtt szeretnél velem dolgozni.

Lépj időben, csak korlátozott létszámú emberrel tudok együtt dolgozni!

Mit fogsz kapni az ingyenes konzultáció után, ha belevágsz a közös munkába?

 1. Teljesítmény mátrix: az élet 12 fő területére kiterjedő energia-analízis, amellyel feltárjuk, hogy mi az, ami jelenleg negatívan befolyásolja a teljesítményedet

 2. Energia – tervrajz: személyre szabott, a saját időbeosztásodhoz tökéletesen illeszkedő energia-tervrajzot készítünk, hogy melyik területedet kezeljük, milyen sorrendben és milyen eszközökkel

 3. Fejlődésmérő: mérési és nyomonkövetési rendszer kialakítása, mellyel pontosan látni és kontrollálni tudod a fejlődésedet.

 4. Diverzitás: a test energiaközpontjának helyreállítása és stimulálása, hogy ellenállóbbá válj a betegségekkel szemben és csúcsteljesítményt tudj elérni. A „második agy” vagyis a bélrendszer, a mikrobiom  összetétele, jelentősen befolyásolja a viselkedésedet, az agyi funkcióidat, az immunrendszeredet és az idegrendszeredet is. Így ennek rendbetétele elengedhetetlen a teljesítményed fokozásához.

 5. Rekreáció: támogató kapcsolataid újjáépítése és feltöltő szabadidős tevékenységek beépítése a mindennapi rutinodba.

 

Hogyan dolgozok? Milyen eszközrendszert alkalmazok a munka során?

 

A hagyományos one-on-one konzultációk mellett videós anyagokat, olvasnivalókat, kitöltendő feladatokat és   egy olyan plusz szolgáltatást kapsz, amely a hazai piacon egyedülállóan támogatja az egészségedet, ez pedig a hűtő és kamra rendezés. 

Együtt nézzük át a kamrád és a hűtőszekrényed tartalmát, kiválogatjuk a tápanyagokban gazdag elemeket, és megnézzük, melyek a kevésbé egészségesek. Tanácsot kapsz a helyes tárolással kapcsolatban, így az alapanyagok nem romlanak meg olyan hamar, és csökken a kidobandó élelmiszerek mennyisége. Elmagyarázom azt is, hogy az átláthatóság érdekében hogyan pakold őket be, ezzel időt takaríthatsz meg a következő vásárlás listájának megírásakor.

Ahogy a stylistok a gardróbot, úgy az egészség coachok a kamrát és a hűtőszekrényt tekinthetik át. 

Ez azonban nem arról szól, hogy megfosztalak Téged olyan ételektől, amelyek valóban örömet okoznak Neked. Sokkal inkább arról a tudatosságról van szó, amivel egyensúlyban tarthatod a táplálkozást és az élvezetet. 

 

Jelentkezz, mert az ingyenes konzultációval csak nyerhetsz!

Meddig tűröd még, hogy az alábbi akadályok gátolják az egészséghez kapcsolódó  céljaid megvalósítását?

 • Nem tudsz kitől segítséget kérni.
 • Nincs terved azzal kapcsolatban, hogy honnan hová szeretnél eljutni, és milyen lépések (mérföldkövek) mentén.
 • Nem tudod beütemezni az időbeosztásodba a megoldás alkalmazását.
 • Nem összehangoltan kezeled a problémák forrását, csak “részmegoldást” alkalmazol. Például csak étkezés, vagy csak edzés, de mellette kimarad a kapcsolat, gondolkodásmód fejlesztés!
 • Nincs türelmed és kedved hozzá, hogy változtatásokat vezess be az étkezésedbe, mert nem akarod sanyargatni magad, hiszen így is van elég terhed.
 • Nem jönnek elég gyorsan az eredmények, nem tudod mérni, nem elég látványos a fejlődés.
 • Nem a Te igényeid és sajátosságaid alapján épül fel a program amit követsz és nem veszed figyelembe a saját gyengeségeidet.

Kérd a segítségemet még MA!

Hogyan lettem egészségsherpa?

Korábban PR és marketingmenedzserként dolgoztam itthon és külföldön,  multinál és non-profit cégnél egyaránt, végül saját kommunikációs céget alapítottam. Kisfiam születése után azonban úgy éreztem, más irányba terelném karrierem, és mivel az egészség már régóta foglalkoztatott, így elvégeztem a New York-i Institute for Integrative Nutrition, a világ legnagyobb táplálkozástudományi iskolájának az egészségügyi coach képzését és szakirányként a bélrendszerrel kapcsolatos ismereteket sajátítottam el. A bélrendszer szerepét ugyanis hajlamosak vagyunk alulbecsülni, és csak anyagcsere-zavarok esetén jut eszünkbe – a valóságban azonban ennél jóval fontosabb szerepet tölt be. 

Mivel korábban túl sokáig égettem két végén a gyertyát és szerettem folyamatosan csúcsteljesítményt nyújtani, tudom mit jelent az, ha romlik a teljesítmény és ezzel párhuzamosan az egészség is.

Így ma már hitelesen tudok olyan nagy nyomás alatt álló vállalkozóknak és elfoglalt menedzsereknek segíteni,  akik úgy érzik csökken a teljesítményük, az energiaszintjük és szeretnék kontroll alatt tartani az életüket. Mindezt úgy, hogy közben ez ne tegye tönkre az egészségüket és a kapcsolataikat sem.

 Milyen eredményeket értek el az ügyfeleim A támogatásommal? Olvasd el!

„Aki valamilyen bélrendszeri problémával küzd az tudja, hogy milyen nehéz egy teljesen új étrend adaptálása a mindennapjainkba és mennyi rákészülést igényel a tudatos táplálkozás. Engem személy szerint két éve diagnosztizáltak Colitis Ulcerosával, azaz fekélyes vastagbélgyulladással, és azóta próbálom megtalálni a helyes étkezési formát. Edinát bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémával küzd, hiszen nem csak szakmai szemmel tekint a feladatra, hanem emellett szenvedéllyel is! Már az első konzultációnkon sikerült nagy lépést tenni afelé, hogy megtaláljuk a számomra megfelelő módszert, a receptjei pedig nagyban segítenek benne, hogy napról napra elő tudjak készülni az egyes étkezésekre a munkám mellett is! ”Sz. Johanna 23 éves

„Semmilyen betegségem vagy “komoly bajom” nem volt, amiért Edinához fordultam, inkább életvitelbeli tanácsokra volt szükségem. Bár évek óta ismertük egymást, beszédtémáink közé bizonyos dolgok mégsem tartoztak bele. Edina lényéből fakadó természetes érzékenysége és segítő szándéka mégis megkönnyítette a kényesnek tűnő témákról való beszélgetést, legyen az életmódbeli, emésztőrendszeri, vagy érzelmi nehézség. Igazi egészségsherpaként támogatott a helyzet felismerés folyamatában és a változtatás tervének kidolgozásában. Lenyűgöző összefüggéseket tárt fel a bevitt ételek, a szervezet hormonháztartásának működése, az életmód és az energikusság között, valamint tuti személyre szóló tippeket kaptam ételkészítési fortélyokból. A változtatás “terhét” természetesen én viszem, Edina pedig minden támogatást megad ehhez a folyamathoz és nyomonköveti a fejleményeket. Ilyen egészségsherpa mellett a változás nem is teher, sőt! Egy izgalmas és szórakoztató utazás. ” V-M Mariann 43 éves

“Stílustanácsadóként fontosnak tartom, hogy a külsőm mellett az egészségem is rendben legyen. Edinát azért kerestem fel, mert szerettem volna harmóniába hozni az étkezésem. Állandóan fáradt voltam és fogyni sem tudtam a kisfiam születése óta. Azért választottam Edinát, mert amellett, hogy egyik barátnőm ajánlotta, sokoldalúan foglalkozik a táplálkozással és hozzá kötődően vizsgálja az életvitelem. Nekem pedig pont erre volt szükségem. Az eddigi 2 hónapos közös munka során rengeteg hasznos információt és receptet kaptam. Emellett készíttetünk étel intolerancia vizsgálatot, tehát figyelmet fordítunk a tápanyag hasznosításra és ezáltal a vitaminok felszívódására is. Edina segít a mit, hol, hogyan kérdésekben. A folyamatosan fényre kerülő eredményeket pedig segít értelmezni és hasznosítani. Van kihez fordulnom a kérdéseimmel, elakadásaimmal. Bár még van előttünk bőven tennivaló, de már most is érezhetően energikusabb vagyok és a fogyás is szép lassan beindulni látszik.” SZ- F. Edina

“Amikor először kezdtem el olvasgatni Edina oldalát kicsit félve (mint eddig mindig ) mentem rá a konzultáció kitöltésére. Ismerve magam úgy voltam vele, hogy kitöltöm aztán úgyis meggondolom magam és nem küldöm be. Aztán előjöttek az érzések, hogy annyiszor de annyiszor próbálkoztam már sikertelenül, hogy végülis rányomtam a beküldés gombra. Életem egyik legjobb döntése volt. Már az első héten érezhető volt a változás, amit elértünk. Ezután pedig nem volt megállás. Napról napra kezdtem magam jobban érezni és egyre energikusabb lettem. A has puffadásom minimálisra csökkent azáltal, hogy elhagytam azokat az ételeket, amik ezt okozták nálam. Messze még az út vége és ugyan rengeteg információt, receptet és segítséget kaptam Edinától a 3 hónap alatt tudom, hogy ezután is bármikor, ha kérdésem van teljes nyugodtsággal fordulhatok hozzá a kérdéseimmel. Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, aki éppen azon gondolkodik ,hogy belevágjon. Egy percet se várjon tovább! Minden belefektetett időt megér.” V. Bernadett 26 éves

“Örökké hálás leszek magamnak ezért a döntésemért és Edinának a szakértelméért, mert az elmúlt közel 4 hónapban akkorát fordult velem a világ, hogy össze se lehet hasonlítani, hogy éreztem magam azon a bizonyos első felmérő konzultáción és hogy érzem magam most. Az egyik legfantasztikusabb dolog Edina programjában az a holisztikus megközelítés. Beszélgettünk a családról, munkáról, lelki síkú és érzelmi alapú dolgokról, természetesen a diétám és egyéb életmódbeli részletek mellett. Ebből a sok kis mozaik darabból rakta össze Edina a kezdeti képet rólam és szabta személyre az egész programot nekem úgy, hogy rögtön az elejétől fogva célra vezetőek voltak a tanácsai és mutatkoztak az eredmények.” F. Melinda 44 éves

Segítséget kérek attól, aki viszi a csomagjaimat az úton, de tudom, hogy a hegyet
Nekem kell megmásznom.

2020/Edinaturally/All rights reserved

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Pin It on Pinterest

Share This