Lehet a leves a barátunk fogyókúra esetén?

BLOG, Étkezés

Az étkezésünk és az, hogy mikor és mit kívánunk, gyakran függnek az időjárástól, vagyis nyáron inkább hideg, vagy hűsítő, télen pedig inkább melegítő, forró ételeket kívánjuk. Ahogy ősszel hűlni kezd a levegő elő is kerülnek a levesestálak, fazekak és nagyüzemben kezdjük el gyártani a korábban csak a vasárnapi asztalra kerülő leveseinket.

Ezen a ponton azonban néha jön némi megtorpanás, több szempontból is, egyrészt kívánjuk a leveseket, de ha még azt is kell főzni, akkor már tényleg a konyhafogságába fogunk kerülni, a másik nagy félelmünk, hogy a nyáron felszaladt plusz kilóktól pont most szeretnénk megszabadulni és ezt hogy fogjuk tudni összeegyeztetni a több fogásos menüvel, ami mostantól az asztalunkon lesz.

diétás levesek levesdiéta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nos, aki álmatlanul forog az ágyában, hogy akkor most mit is csináljon ezzel a kérdéssel, azoknak van egy nagyon jó hírem, az Idealbody levesei mindkét problémájukra szuper megoldást tud jelenteni.

Azt régóta tudjuk, hogy van káposztaleves diéta, hisz ha mi még esetleg nem is, de valamelyik szomszédunk már biztosan próbálta, és sikerült neki jó néhány kilótól megszabadulni…de sajnos csak addig amíg nem tért vissza a régi étkezéséhez, mert akkor bizony visszajött minden és már nem volt túl nagy kedve visszatérni a mindennapi káposztaleveshez. Így most szeretném ezt a témát picit átláthatóbbá tenni, hogy megszeresd a leveseket.

Így kezdd el a levesdiétát:

1. Először is a leves és a diéta teljesen jól megférnek egymással. Sőt! Egy tápanyagban, vitaminokban gazdag leves megfelel minden olyan kritériumnak, amelyre szüksége van a szervezetünknek.

Az Idealbody levesei pedig pont ilyenek, hisz egy komplett étkezést tudunk vele kiváltani. Így, ha a levesdiéta mellett döntünk, az első pár napban fogyaszthatjuk csak a leveseket, az segíthet beindítani a fogyást, ezután pedig szintén maradhat a diétás étrendünk része. Kiválthatjuk akár az ebédet, akár az uzsonnát, a vacsorát is levessel, miközben a többi étkezés során a rendes, egészségesen összeállított étkezést folytatjuk.

Az IdealBody curry és krumplilevese teljes egészében helyettesít egy komplett étkezést, nem csak a fogyókúrás napi étrend kiegészítőjeként, de komplett étkezés kiváltásaként is funkcionál. Az ízek pedig kedveznek a hagyományos ízvilág kedvelőinek és az egzotikusabb, fűszeres ételek rajongóinak is. 23 vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, ezáltal minden olyan anyag benne van, amire a szervezetünknek egy egészséges és változatos étkezés során szüksége van.

A leves a barátunk fogyókúra esetén

2. Másrészt, ha azzal van a bajunk, hogy a levesek elkészítése mennyi időt vesz igénybe, akkor az Idealbody levesivel időt is tudunk spórolni, mert az elkészítése mindössze annyi időt vesz igénybe, amíg felforr a víz és a megfelelő mennyiségű, azaz 3,5 dl forró vízben elkeverjük a levesporunkat, vagyis 2 perc alatt már a tányérunkban van az ehető levesünk. És ami még nagyon praktikus, hogy mindezt a munkahelyünkön is el tudjuk készíteni.

Így, ha valaki úgy dönt, hogy a nyáron felszaladt kilókat szeretné ősszel leadni, akkor valóban érdemes beiktatni a levesdiétát, természetesen kijelölve a célt, hogy mennyit szeretne fogyni – ésszerű ütemben és figyelembe veszi azt is van -e esetleg valamilyen egészségügyi problémája, amely ezt befolyásolhatja, ha nincs, akkor az Idealbody levesek megfelelő választást jelenthetnek a számukra.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.