Elindultál a lejtőn lefelé? Megvárod míg leérsz vagy inkább megállnál?

Lélek, BLOG

Ha olyan munkád van, ami miatt szinte minden nap extrém korán kell felkelned, teljesen normálisnak tartod, hogy máskor eszel, mint a megszokott, nem jól alszol és állandóan nyúzott vagy. Az ezzel járó stressz az étkezési szokásaidat is felborítja, amit természetesnek tartasz, hisz a munkád velejárója. Tudod, hogy fontos a sport, így ebbe a rendszeredbe még a munka utáni heti háromszori sportot is próbálod beleszuszakoloni, hisz az csak jót tehet Neked, de sajnos ez csak ritkán jön össze, így a lelkiismeretfurdalás, hogy nem teszel meg mindent az egészségedért elég gyakran gyötör.

Nos, ha magadra ismertél akkor az a szomorú hírem van, hogy egyenesen a vesztedbe rohansz. Megvárod, amíg leérsz a lejtő aljára vagy tenni fogsz valamit hamarabb is?

A munkádat nagyon régóta imádod és sikeres is vagy benne, de a korán kelés meggyötör. Sőt! Talán nem is a korán kelés a probléma, hanem ami ezzel jár, hisz régóta nincs párkapcsolatod, mert nincs időd senkivel sem foglalkozni, és egyébként is először magadat, az életedet szeretnéd rendbe hozni.

Mindkét szülőd cukorbetegséggel küzd, édesapádnak a vérnyomása is magas, így ezeket szeretnéd elkerülni, vagyis megvontál magadtól mindenféle cukrot, helyette fűszeres ételekkel vigasztalódsz, még akkor is, ha pokoli gyomorégés a “jutalmadutána. De úgy gondolod, hogy ezzel még mindig jobbat teszel magadnak, mint a fránya cukorral. Oké, azt már beláttad, hogy lehet nem este lefekvés előtt kellene enni a fűszeres ételeket, ellenben nem érted, hogy miért vagy olyan pokolian éhes esténként. Na persze ha kínzó éhség gyötör vacsora után természetesen előkerül a nasi, hisz éhesen csak nem feküdhetsz le, és kell az energia másnap is. És a kilókkal egyébként sem kell törődnöd, hisz a heti 3 edzés formában tart, egy gramm felesleg sincs rajtad. Bár azon már elgondolkoztál, hogy talán nem is az edzés, hanem inkább a stressz az, ami ledolgozza a kilókat. Csak időnként elbizonytalanodsz benne, hisz, ha jobban belegondolsz nem túl egészségesen étkezelmunka – sport kombó után se kedved se időd nincs főzni, így útközben mindig szerzel valamit, amit haza lehet vinni és pihenés közben megenni. Nem is érted mi az a nagy felhajtás az otthon főzés körül. Majd főzöl, ha lesz kinek, addig meg megpróbálod túlélni a napokat.

Azt, hogy mikor veszed észre, hogy a vesztedbe rohansz nem tudom megmondani, mert az állandó fejfájás, gyomorégés, és a rendszertelen menstruáció most is velejárója az életednek és fittyet hánysz , megtanultál együtt élni velük. Könnyen előfordulhat, hogy egy napon felébredsz és érezni fogod, hogy változtatnod kell, de az is lehet, hogy a mentőben úton a kórházba egy ijesztő rosszulléted után megvilágosodsz. Bármi lehetséges.

De ha már látod magad kívülről és érzed, hogy nem fog menni a változtatás egyedül, akkor gyere, segítek. Olyan nagy nyomás alatt élő menedzserekkel, és elfoglalt vállalkozókkal foglalkozom, akik szeretnék visszakapni régi önmagukat, teljesítményüket és szeretnék elkerülni a manapság egyre gyakoribb kiégést. Ehhez nincs más dolgot, mint jelentkezni egy ingyenes, 30 perces konzultációra, hogy megnézzük, tudok-e Neked segíteni. Itt tudsz időpontot foglalni: https://calendly.com/edinaturally

Én várlak! Jobb most, mint a lejtő alján.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).