Sportital házilag

Nehézség

Könnyű

Elkészítés ideje:

2 perc

Fő:

1-2 fő

Ajánlott:

Reggeli, ebéd

Hozzávalók
  • 5 dl kókuszvíz
  • 3 dl szűrt víz, vagy buborékmentes ásványvíz
  • 0,5 dl gyümölcslé (saját facsarás – lehet narancs, citrom, vagy málnapüré, eper, bármilyen gyümölcs, aminek szereted az ízét)
  • 1 nagy csipet só

Elkészítés

Minden hozzávalót beleteszünk egy kulacsba, üvegbe és fogyasztás előtt jó összerázzuk. Érdemes hűtőszekrényben tárolni és 1 napon belül elfogyasztani.
gojibogyó energia ital

KONZULTÁCIÓ

Szeretnéd tudni, hogyan használhatod a recepteket a gyakorlatban?

 

Érdekel, hogyan tudnál nagy nyomás alatt álló vezetőként vagy elfoglalt menedzserként ismét csúcsteljesítményt nyújtani, növelni az energiaszintedet az étkezéseid révén is és elkerülni az esetleges kiégést?

Ha te is úgy érzed, hogy nincs időd, nincs energiád, bajod viszont van elég és ez a negatív spirál már az egészségedre is kihatással van, akkor eljött az idő, hogy foglalj hozzám egy ingyenes, 30 perces konzultációt itt:

Egészséges étkezés konzultáció
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).