Muti mit eszel és hogyan tárolod?

Muti mit eszel és hogyan tárolod?

 

 

Ahogy a stylistok a gardróbot, úgy az egészség coachok a kamrát és a hűtőszekrényt tekinthetik át.

Ez nagyon sok ügyfelemnél hasznos volt az elmúlt időszakban, hisz ez nem arról szól, hogy megfosztalak Téged olyan ételektől, amelyek valóban örömet okoznak Neked. Sokkal inkább arról a tudatosságról van szó, amivel egyensúlyban tarthatod a táplálkozást és az élvezetet. Vagyis nemcsak egy esztétikailag szép eredményt fogsz kapni, hanem kiválogatásra kerülnek a tápanyagokban gazdag elemek, és megnézzük, melyek a kevésbé egészségesek.

Az elmúlt másfél – két évben még egy dolog miatt bizonyult rendkívül hasznosnak: a home office alatti terheléshez mindenkinek alkalmazkodnia kellett főzés szempontjából is, vagyis amikor otthon voltunk meg kellett oldani azt is, hogy az otthoni munkavégzés mellett megvalósítsuk, hogy kevesebb időt töltünk a konyhában és változatosan eszünk. Ismerős a probléma, ugye? A rendezett kamara és hűtő ebben is tud segíteni. Vagyis bizonyos ételeket konyhakészre elő tudunk készíteni és ha a főzésre kerül a sor, akkor lényegesen lerövidül az elkészítési idő.

Ha szeretnél személyre szabott tanácsot kapni a helyes tárolással kapcsolatban, ezáltal biztosítva, hogy az alapanyagok ne romoljanak meg olyan hamar, és csökkenjen a kidobandó élelmiszerek mennyisége és szükségesnek érzed, hogy elmagyarázzam azt is, hogy az átláthatóság érdekében hogyan pakold őket be, ezzel időt takarítva meg a következő vásárlás listájának megírásakor, akkor vedd fel velem a kapcsolatot:

Ha szeretnél még több tippet, tanácsot az egészséges életmóddal kapcsolatban, akkor jelentkezz a privát facebook csoportomba.

ÚTON AZ EGÉSZSÉG FELÉ!

Érdekel, hogyan érhetnéd el a pozitív szemléletmódot saját életedben? Kellene egy kis segítség, hogy egy minden eddiginél egészségesebb, boldogabb életet élhess? Lépj velem kapcsolatba! Jelentkezz az első, ingyenes tanácsadásra még ma –– vagy oszd meg a lehetőséget egy kedves ismerősöddel! Kövess Instagramon és Facebookon is, ahol az egészséges életmóddal kapcsolatban osztok meg veled érdekes és interaktív tartalmakat. De, ha ennél is többet szeretnél, akkor lépj be a privát Facebook csoportomba. Várlak szeretettel.facebookinstagrampinterest

Tetszett? Mentsd el későbbre, vagy oszd meg barátaiddal!

Szeretnél még egy lépéssel közelebb kerülni az energikus, egészségtől kicsattanó önmagadhoz?

Akkor vidd magaddal az egyik ingyenes tudásanyagomat is!