Étrend, bevásárlólista, már csak Te kellesz!

BLOG, Étkezés

Aki nem kezdte el a fogyókúrát egy új étrenddel az év első napjaiban, ne keseredjen el, mert most még időben lehet, hogy a vágyott bikini alakot elérje. Erről írtam az előző blogcikkemben is. Most azonban egy újdonsággal érkeztem.

Április közepétől ingyenesen szakértői segítséggel indul az Idealbody Fogyj velünk! kampánya. Mit jelent ez?

Április 15-től május 15-ig tart az a diétás program, aminek a része egy 30 napos étrend menüvel és bevásárlási listával együtt. Az ételek mind ízletesek, változatosak, és a segítségükkel nem kell azon gondolkodnunk, mikor és mit együnk.

Fogyókúrás étrend

Az is nagyon fontos, hogy a programot úgy állítottuk össze, hogy a szervezet a fogyókúra alatt is megkapja mindazt a tápanyagot és ásványi anyagot, vitamint, amire a kiegyensúlyozott működéshez szüksége van. Ebben nagy segítséget nyújtanak az Idealbody turmixai is.

Mielőtt megkérdezitek, hogy nem lesztek-e éhesek a turmix elfogyasztása után, azt mondom, hogy NEM. Az IdealBody fogyókúrás étkezéshelyettesítő turmixok összetételüknél fogva alkalmasak a teljes étkezés kiváltására; a szervezet megkap minden fontos tápanyagot annak érdekében, hogy megfelelő ideig eltelítsen, és a magas fehérje tartalom miatt a fogyás már az első napokban a zsírraktárakból indul meg.

A Fogyj velünk! egy hónapos kampányában a zárt Facebook csoporthoz való csatlakozással lehet részt venni. Rendszeresen elkészítünk majd egy-egy fogást, hogy megmutassuk, milyen egészséges és változatos ételek szerepelhetnek a fogyókúrában. Mindemellett életvezetési tanácsadással, a fogyás lelki oldalával is foglalkozunk Bús Tímea életvezetési tanácsadó révén. Ez alatt az egy hónap alatt elméleti anyagokkal is segítünk, hogy érthetőbbé váljanak a táplálkozás miértjei és alapelvei, amelyek nem csak a fogyásban, de az ideális testsúly megtartásában is segítenek a későbbiekben. Akik csatlakoznak egymást is inspirálhatják, támogathatják, de bármikor fordulhatnak a szakértőkhöz is egy kis segítségért.

Nyereményjáték

A fogyás ráadásul jutalommal is jár most: akik aktívak a zárt csoport életében, közöttük kisorsolnak egy 100.000 forint értékű IdealBody turmix csomagot, egy 50.000 forint értékű IdealBody kollagén csomagot, valamint egy 2 alkalmas életvezetési tanácsadást Bús Tímeával vagy táplálkozási tanácsadást velem, amelyek közül a nyertes választhatja ki a preferencia alapján, melyik tanácsadást szeretné.

fogyókúrás étrend

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.