Miért ajánlom az IdealBody termékeket, mint egészség coach?

BLOG, Étkezés

  “A legnagyszerűbb az Idealbody termékeiben, hogy egy teljes étkezést ki tudunk vele váltani, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy valamilyen ásványi anyag, vagy vitamin hiányozni fog a szervezetünkből; kalória tartalma pedig elegendő ahhoz, hogy megfelelően eltelítsen. Nagyszerű dolog, hogy gyorsan elkészíthető és bárhova magunkkal tudjuk vinni. Ettől egyszerűbb diétás ételt el sem tudok képzelni​​​​​​!”

Sokszor előfordul, hogy azért keresnek meg, mert fogyni szeretnének. Azt vettem észre, hogy nők között általában két tipikus csoport van: olyan anyukák, akik a szülés után (sokszor évekkel később) sem tudják visszanyerni az alakjukat, vagy tudnak leadni legalább pár kilót. A másik csoport, amikor a változó korban nem tudnak mit kezdeni a plusz kilókkal és nagyon zavarja őket. Természetesen férfiak is meg szoktak keresni fogyás miatt, ők leginkább azért, mert nem tudják, hogy mikor ment fel rájuk az a sok kiló, de úgy érzik jobb ha most megszabadulnak tőle.

Milyen kihívásaik vannak azoknak, akik fogyókúráznak?diétás étrend

Először is az, hogy nem tudják, hogyan kezdjenek hozzá, mert esetleg már van kudarcélményük. Mindig egy óriás kihívás: milyen legyen a fogyókúra, hogy azt hosszútávon is tudják tartani. Még akkor is, ha beteg a gyerek, vagy éppen sok a stressz a munkahelyen, esetleg nincs elég idő főzni.
A másik, hogy a kedvenc ételeikről nem vagy csak nehezen akarnak lemondani az emberek. Pedig lehet, hogy valójában nem kell lemondani róla, csak máskor vagy kisebb mennyiségben kell enni.  Ami még szerintem kihívás, az a tervezés hiánya, sokszor ezen buknak el a fogyókúrák.  Hirtelen nem tudják, mit egyenek, és akkor jöhet egyből valamilyen  péksüti vagy valamilyen tiltólistás étel, csak mert az könnyen és gyorsan elérhető.

Mikor lesz sikeres egy fogyókúra?

Ha tervszerűen állunk hozzá, vagyis tudjuk, hogy pontosan mennyit szeretnénk fogyni, és azzal is tisztában vagyunk, hogy reálisan azt mikorra lehet elérni. Nem hiszek a drasztikus megoldásokban, inkább abban, hogy lassan, de biztosan, folyamatosan adjuk le a felesleges kilókat. Na és persze utána ügyelünk arra is, hogy megtartsuk az elért kilókat és ne jöjjenek vissza. Sajnos a jojó effektus elég alattomos, szerintem sokan ismerik.

Miért ajánlom az IdealBody termékeket azok számára, akik fogyni akarnak vagy az életmódjukon szeretnének javítani és egészségesebben élni?

Szerintem az a legnagyszerűbb az IdealBody termékeiben, hogy egy teljes étkezést ki tudunk vele váltani, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy esetleg valamilyen egyoldalú táplálkozás révén esetleg ásványi anyag, vagy vitamin fog hiányozni a szervezetünkből. A másik nagyszerű dolog, hogy gyorsan elkészíthető és bárhova magunkkal tudjuk vinni. Ettől egyszerűbb diétás ételt el sem tudok képzelni! Mivel 22 féle ásványi anyagot és vitamint tartalmaznak és ráadásul elkészítve kb 250 kcal, biztosak lehetünk, hogy nem fog éhezni a szervezetünk az elfogyasztása után. Mivel azonban alacsony a kalóriatartalmuk, ezért biztosak lehetünk benne, hogy a folyamatos fogyasztásuk során csökkenni fog a súlyunk, és ha betartjuk az ezt kiegészítő szabályokat, pl fogyasztunk elég folyadékot, akkor nem fogunk éhezni sem.

idealbody italok

Hogyan mérhetők az IdealBody termékekkel elért eredmények?

Ideális testsúlyban: mindenkinek megvan, hogy milyen lenne az ideális alakja és súlya, ha a mérlegre áll. Ebben segít az IdealBody, méghozzá úgy, hogy közben éhezni sem fogsz és a fogyókúra alatt vidám és kiegyensúlyozott maradsz. Véleményem szerint ez a legnagyobb eredmény más fogyókúrákkal szemben. Fontos, hogy a diéta se fizikálisan, se mentálisan ne viseljen meg és végig egyensúlyban tudjunk magunkkal maradni.

Az IdealBody termékek hatékonysága

Minden diéta során vannak szabályok, amelyeket be kell tartani, így van ez az IdealBody termékeinél is. Ezeket egyrészt nagyon könnyű elsajátítani, magunkénak érezni; másrészt biztosak lehetünk a sikerünkben tehát elindul a fogyás, ha ezeket a termékeket úgy használjuk, ahogyan kell. Én először kb 15 éve találkoztam az IdealBody termékeivel, akkor még Turbó Diéta néven volt ismert és lényegesen kevesebb ízben lehetett kapni. Abban az időben az akkori munkahelyemen a női munkatársak közül, aki fogyókúrázott, ezt fogyasztotta Hozzá kell tennem, hogy sikeresen.

idealbody turmixok

Így maradhat feszes a bőröd, ha fogyókúrázol

Ez egy nagyon fontos téma, mert ha elindul a fogyás, fontos az is, hogy a bőrünket se viselje meg a folyamat. Két dolgot kell szem előtt tartani: fontos, hogy fogyasszunk mellé kollagént, amely a bőrünk feszességéért is felel, a másik pedig – amelyet sajnos alul szoktunk értékelni, ezért nem is fogyasztunk eleget – a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás. Azon belül is a vizet, és a gyógyteákat, gyümölcsteákat ajánlom, a legjobb, ha ízesítés nélkül. Az, hogy pontosan mennyit, az nagyban függ az aktivitásunktól, az évszaktól, a testsúlyunktól, de az biztos, hogy ha ezeket figyelembe vesszük, a 2 l/nap az a minimum. Sajnos általában ennél kevesebbet fogyasztunk.

Az én kedvenc IdealBody termékem

A legnagyobb kedvencem a sós karamella ízű, a sós levesek közül pedig a curry-s zöldségleves. Az ősz folyamán még a krumplileves volt a nagy kedvencem, de ahogy beköszöntött a hideg, inkább a fűszeresebb ízvilág rajongója lettem.

idealbody termekek

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.