A teljesítményed romlásának 3 lehetséges áldozata

A teljesítményed romlásának 3 lehetséges áldozata

 

Azt gondolod, hogy ha kevesebb lenne a munkád, több időd lenne a feltöltődésre? Ha kipihentebb lennél,  gyorsabban menne a munka? Igen jól látod, ez egy ördögi kör. 

Azt, hogy ezt a kört hogyan lehet megszakítani, azt nem tudom egy – két mondatban leírni, meghatározni, mert ezt Neked kel lmegfejteni segítséggel.  Az azonban biztos, hogy  minden embernél egyedi: mindenki más- más okokból kifolyólag nem tud, vagy lassabban változtatni.  Van azonban olyan tényező, amely változatlan, mégpedig az, hogy amíg nem lépsz addig mindez áldozatokkal jár.

Milyen áldozatokat kell hoznod, ha továbbra sem oldod meg a jelenlegi problémádat a teljesítményed romlásával kapcsolatban?

 

  • Az egészséged tönkremehet, amelyen esetleg már túl késő lesz változtatni, nem lehet meggyógyítani vagy csak nagyon nehezen, sok áldozat árán.

 

  • Elveszítheted a cégedet, az állásodat, amellyel egy nagyon mély anyagi és egzisztenciális mélypontra kerülhetsz és depresszióba esel.

 

  • Úgy megromlik  a családoddal a viszonyod,  amelyet már  nem lehet megjavítani, a feleséged/férjed esetleg elválik tőled, a gyerekeid nem néznek fel rád, elutasítanak.

Hogyan tudok Neked ebben segíteni, hogy elkerüld? 

Együtt megvizsgáljuk hol folyik el az energiád. Étkezéssel, életmódváltással hogyan tudod ezt visszafordítani és megszabadulni a felesleges egészségügyi/egzisztenciális/szociális kellemetlenségektől.

Felcsigáztalak? Akkor gyere és jelentkezz be az ingyenes, 30 perces konzultációmra! Itt találod a naptárt, amelyből már csak ki kell választanod a Neked megfelelő időpontot!

 

facebookinstagrampinterestyoutube

Tetszett? Mentsd el későbbre, vagy oszd meg barátaiddal!

Szeretnél még egy lépéssel közelebb kerülni az energikus, egészségtől kicsattanó önmagadhoz?

Akkor vidd magaddal az egyik ingyenes tudásanyagomat is!