Az önismeret jelentősége

BLOG, Test

Nincs két egyforma test, ami rendkívül frusztráló lehet, amikor a megfelelő wellness-tervről van szó, hisz mindenki azt várja, hogy rá szabott megoldásról fog olvasni.

 

Bár alapvető anatómiánk hasonló, testünknek számos bonyolultabb aspektusa van, amelyek teljesen egyediek. A bélben lévő baktériumoktól a szüleinktől kapott génekig mind befolyásolja, hogy az embernek más-más szükségletei vannak az egészséggel és a jóléttel kapcsolatban.

Holisztikus egészség coach-ként több mint 100 különböző táplálkozási elméletet tanulmányoztam, hogy minden ügyfelem egyedi igényeit kielégíthessem. Azon is dolgozom az ügyfelekkel, hogy túllépjenek az étrenden, és segítsek nekik gyakorlatias és hatékony életmódbeli változtatások kialakításában, amelyek megfelelnek az igényeiknek. Például megértem, hogy a kocogás nem mindenkinek való – és a jóga sem. Megértem, hogy az edzőtermi tagság néhány ember számára nagyszerű lehet, de másoknak csak pénzkidobás.

Alapvetően szeretném, ha megértené mindenki, hogy nincs egyetlen „helyes” módja az egészségnek. Ami a barátod számára egészséges – például a fehérje diéta és egy 15 km futás minden reggel –, nem biztos, hogy ez a fajta wellness rutin az, amely a legjobban működik Neked is. 

Szóval ismerd meg önmagad, és vedd figyelembe a Te tested jelzéseit. Ha pedig segítségre van szükséged, akkor ne hezitálj, jelentkezz be a 30 perces ingyenes konzultációmra itt

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.