Receptek – Italok

Sportital házilag

Sportital házilag

Nehézség Könnyű Elkészítés ideje: 2 perc Fő: 1-2 fő Ajánlott: Reggeli, ebéd Hozzávalók 5 dl kókuszvíz 3 dl szűrt víz, vagy buborékmentes ásványvíz 0,5 dl gyümölcslé (saját facsarás – lehet narancs, citrom, vagy málnapüré, eper, bármilyen gyümölcs, aminek szereted az...

bővebben
Goji energia ital

Goji energia ital

Nehézség könnyűElkészítés ideje: 2 percFő: 1Ajánlott: ReggelireHozzávalók 1 kupica NingXia Red 1 csepp Peppermint illóolaj (olyan, amelyet belsőleg is lehet használni) 1 csepp Orange illóolaj (olyan, amelyet belsőleg is lehet használni) 0,5 liter víz Elkészítés Az...

bővebben

KONZULTÁCIÓ

Szeretnéd tudni, hogyan használhatod a recepteket a gyakorlatban?

Érdekel, hogyan tudnál nagy nyomás alatt álló vezetőként vagy elfoglalt menedzserként ismét csúcsteljesítményt nyújtani, növelni az energiaszintedet az étkezéseid révén is és elkerülni az esetleges kiégést? 

Ha te is úgy érzed, hogy nincs időd, nincs energiád, bajod viszont van elég és ez a negatív spirál már az egészségedre is kihatással van, akkor eljött az idő, hogy foglalj hozzám egy ingyenes, 30 perces konzultációt itt: 

Egészséges étkezés konzultáció

Blog

A választás szabadsága

A választás szabadsága

Nyáron lényegesen többször eszünk a lakásunkon kívül, mert ugye hívogatnak az éttermek, vagy mert jól megérdemelt nyaralásunkat töltjük épp valamerre.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.

Pin It on Pinterest